Aynes

Next Up Coach

Hey, ik ben Aynes en ik ben coach binnen Next Up in de regio Hart van Brabant. Ik ben sinds november actief in de regio en ready om jou te ondersteunen en met je mee te denken in het opzetten van jouw Next Up-project!

Ik heb altijd al een impact willen maken op de ontwikkelingen in de maatschappij en mijn voetsporen achter willen laten voor de volgende generatie. Weten dat ik kan bijdragen om deze maatschappij een stukje mooier te maken geeft mij kracht, energie en motivatie. Gelijkwaardigheid, inclusiviteit en diversiteit zijn dan ook de kernwaarden die voor mij belangrijk zijn. Ik neem ze dan ook altijd mee in mijn werk.

Vind jij gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit ook belangrijk en krijg jij hier net zo veel, of zelfs meer, kracht, energie en motivatie van? Wil jij rondom deze thema’s een vet project opzetten binnen Next Up? Of wil je gewoon iets kunnen betekenen voor een ander? Dan ben ik er voor jou!

Neem gerust contact met me op en wellicht zien we elkaar snel. Ook als je gewoon even wil kletsen ?

  Volg mij ook op Insta!

Meet the team

JOLIJN
Coach

ROSA
Coach

Olmer
Coach

BRAM
Coach

BAS
Projectleider

SAM
Coach

JASMIJN
Coach

DENNY
Coach

SARA
Coach

MARTINE
Coach

KIM
Coach

LOLA
Coach