Bas

Next Up Coach

Ik ben Bas en vanuit Next Up motiveer en coach ik jongeren en partners om met ons een project te starten. Daarbij kijk ik vaak naar het talent van de jongeren en hoe ze dit binnen een project kunnen inzetten om iets voor een ander te betekenen.

Iedereen heeft een talent en het mooie is dat je dat binnen een Next Up-project kan ontdekken of verder ontwikkelen. De één kan goed voetballen, de ander is een held in organiseren: iedereen heeft iets en zolang jij iets voor een ander wil doen, denk ik graag met je mee over wat en hoe je dit kan doen, zodat we een vet project kunnen neerzetten waaraan jij en anderen veel plezier beleven.

Ik zie Next Up echt als een kans die je niet aan je voorbij moet laten gaan. Want het is toch best bijzonder dat je door jouw deelname aan Next Up direct iets voor jezelf en een ander kan betekenen? Vanuit Next Up bieden we begeleiding en de nodige middelen zodat het project waar je aan deelneemt of zelf organiseert een onvergetelijke ervaring wordt. Dus twijfel niet om met mij of een andere Next Up coach contact op te nemen om te kijken wat jij kan doen en waarin jij je skills kan vergroten!

Meet the team

WESSEL
Coach

ROSA
Coach

JEFF
Coach

ASSIA
Coach

IRIS
Coach

BRAM
Coach

MAX
Coach

RUUD
Coach

Chaimae
Coach

BAS
Projectleider

SAM
Coach

JASMIJN
Coach

SARA
Coach

MARTINE
Coach

Perry
Coach

KIM
Coach