BRAM

Next Up Coach

Heb jij een talent? Een tof idee? Of wil je iets doen voor een ander? Dan ben je op de juiste plek beland. Mijn naam is Bram en ik ben coach bij Next Up. Ik help je graag om je talent verder te ontwikkelen, je idee uit te werken of om je te steunen in het opzetten van een activiteit voor een ander.

Mijn passies liggen in het opzetten van activiteiten/producties, kunst en cultuur en in gamen. Natuurlijk sta ik ook open voor zaken die niet binnen deze passies liggen. Wie weet vind ik wel een nieuwe passie. Dus ben jij opzoek naar een coach die jou kan helpen om je project op te zetten bel/app of mail mij: 06 241 06 351. Of mail naar bram1@r-newt.nl

Meet the team

WESSEL
Coach

ROSA
Coach

JEFF
Coach

ASSIA
Coach

IRIS
Coach

BRAM
Coach

MAX
Coach

RUUD
Coach

Chaimae
Coach

BAS
Projectleider

SAM
Coach

JASMIJN
Coach

SARA
Coach

MARTINE
Coach

Perry
Coach

KIM
Coach