Cristian

Next Up Coach
Hallo daar! Mijn naam is Cristian (zonder H) en ik geloof dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn en dat begint bij jouw passie en talent! Samen met collega’s ontwikkel ik toffe programma’s en activiteiten om zoveel mogelijk aan te sluiten op de digitale leefwereld waar we ons veelal in bevinden.

 

Mijn hobby’s zijn gamen, dansen en het schrijven van verhalen en gelukkig kan ik daar vanuit mijn werk veel mee doen! Ik geloof dat je moet kiezen voor zaken in het leven die je energie geven en die een glimlach op je gezicht zetten: je moet namelijk zelf altijd de slingers ophangen!

Mocht je ideeën hebben om jouw hobby of passie om te zetten naar iets positiefs? Stuur ons dan een appje naar het algemeen nummer, of mij direct via 06 83 65 67 44. Stay awesome en tot snel!

 

  Volg mij ook op Insta!

Meet the team

JOLIJN
coach

ROSA
Coach

Olmer
Coach

MARTINE
Coach

RUUD
Coach

Lotte
Coach

BAS
Coach

SAM
Coach

JASMIJN
Coach

DENNY
Coach

GUUS
Coach

AYNES
Coach

CRISTIAN
Coach

KIM
Coach

LOLA
Coach