Guus

Next Up Coach

Ik ben Guus en werk voor Next Up. Afgelopen jaren heb ik zelf sociale, groene en creatieve projecten opgezet (Diff_, Voorjestek en Brommerbios Tilburg) en merkte ik dat ik heel veel energie krijg van nieuwe ideeën en mensen verbinden. Dus ik help je heel graag op weg om ook jouw dromen waar te maken. Heb je vragen of mooie ideeën, ik denk graag met je mee.

Zelf vind ik Next Up echt een prachtige kans om nieuwe dingen te ontdekken, nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe skills te leren. En helemaal mooi: of je nu aanhaakt bij een bestaand initiatief of zelf iets moois bedenkt, je maakt de stad en het leven van anderen sowieso een stukje mooier.

Ik ga met veel enthousiasme aan de slag met positieve projecten. Mijn eigen expertises liggen vooral op het gebied van kunst & cultuur, duurzaamheid, kleding, sociaal ondernemen, vormgeven, creativiteit en identiteit.

Maar ook daaromheen help ik je graag verder.

Volg mij ook op Insta!

Meet the team

JOLIJN
coach

ROSA
Coach

Olmer
Coach

MARTINE
Coach

RUUD
Coach

Lotte
Coach

BAS
Coach

SAM
Coach

JASMIJN
Coach

DENNY
Coach

GUUS
Coach

AYNES
Coach

CRISTIAN
Coach

KIM
Coach

LOLA
Coach