Jasmijn

Next Up Coach

Hi jij, ik ben Jasmijn en ik ben coach bij Next Up regio Hart van Brabant! Ik ben er helemaal klaar voor om samen met jou projecten te gaan opzetten met een goede dosis enthousiasme en motivatie. Goede ideeën moeten gehoord worden en samen geven wij een stem aan jouw plannen.  

Een steentje bijdragen aan de maatschappij waarin je echt een verschil kan maken heeft mij altijd al gemotiveerd. Om dit nu als coach bij Next Up te mogen waarmaken geeft mij energie en de drive om aan de slag te gaan met nieuwe projecten. Heb jij nou net dat extra duwtje in de goede richting nodig of wil jij jezelf verder ontwikkelen op persoonlijk gebied waarin je organisatorische en communicatieve skills worden verbeterd en worden ingezet als jouw kwaliteit, connect me! 

Samen krijgen we écht meer voor elkaar. Dus heb jij een gaaf idee waar het verschil mee gemaakt kan worden. Neem contact met me op en samen zorgen we ervoor dat jouw idee gerealiseerd wordt! Niks is te gek! 

  Volg mij ook op Insta!

Meet the team

WESSEL
Coach

ROSA
Coach

JEFF
Coach

ASSIA
Coach

IRIS
Coach

BRAM
Coach

MAX
Coach

RUUD
Coach

Chaimae
Coach

BAS
Projectleider

SAM
Coach

JASMIJN
Coach

SARA
Coach

MARTINE
Coach

Perry
Coach

KIM
Coach