Kim

Next Up Coach Tilburg

Hey! Mijn naam is Kim, en ik ben sinds januari werkzaam als jongerenwerker binnen het Next Up-project in Tilburg en omstreken. Ik ondersteun jou graag bij het realiseren van een tof Next Up-project. Bij mij is niks te gek! Wil je out of the box nadenken en lekker creatief bezig zijn met je idee. Dan ben ik je coach. Jouw idee maakt mij blij en geeft mij energie!

Ik vind het belangrijk dat jongeren hun talenten ontdekken en met hun expertise de wereld een stuk mooier maken! Een ander helpen door een tof evenement of activiteit neer te zetten. Zelf heb ik evenementen en activiteiten georganiseerd in de culturele sector en voor eenzame jongeren. Niemand hoort alleen te zijn en iedereen verdient een maatje! Daarom vind ik Next Up een prachtig project. Een super kans om je skills te ontdekken, je talent te ontwikkelen en nieuwe mensen te ontmoeten. Mijn expertise zit in het gebied van verbinden, organiseren en communicatie. Hoe ga jij je activiteit verspreiden en via welke kanalen? Ik ga met ontzettend veel enthousiasme en drive aan de slag met de Next Up-projecten. Connect mij en ik help je als coach.

Volg mij ook op Insta!

Meet the team

JOLIJN
coach

ROSA
Coach

Olmer
Coach

MARTINE
Coach

RUUD
Coach

JEROEN
Projectleider

BAS
Coach

SAM
Coach

JORDY
Projectleider

DENNY
Coach

GUUS
Coach

AYNES
Coach

CRISTIAN
Coach

KIM
Coach

LOLA
Coach