Lara – Next Up Coach

Wie ben ik? Ik ben Lara Libert, woonachtig in Dordrecht. Wat mij zo bijzonder maakt is dat ik nooit stil probeer te zitten. Ik vind het leuk om bezig te blijven en mensen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Wat jij voornamelijk voor mij kan betekenen is ondersteuning bieden als ik eventuele vragen zou hebben. Ik zou met project vragen wel echt naar mijn mede project genoten gaan. Maar als zij deze vraag ook niet voor mij kunnen beantwoorden zou ik wel graag ondersteuning van jou willen krijgen.

Mijn passies. Ik vind het persoonlijk heel leuk om met jongeren samen te werken, het samen organiseren van activiteiten en echt diep met jongeren in gesprek te gaan. Wat vinden zij leuk, wat motiveert hen om steeds beter te doen en wat vinden zij nou echt leuk om voor de medebewoners te organiseren?

Wat Next Up zo bijzonder voor mij maakt, is dat ik met een hele brede doelgroep kan werken. Ik kan mijn eigen ideeën vertellen en ontwikkelen naar een do it yourself-plan om te organiseren met jongeren. Maar het is ook leuk om met een eigen plannen van de jongeren activiteiten op te zetten. Wat het zo bijzonder maakt voor mij is dat ik veel netwerken kan opbouwen. Ik kan groeien binnen de organisatie en ook op mijn eigen ontwikkeling focussen.