Lola

Next Up Coach Dordrecht

Mijn naam is Lola, ik ben werkzaam als jongerenwerker bij R-Newt binnen het project Next Up in Dordrecht. Heb je een leuk idee, wil je iets voor een ander doen of kijken naar verschillende mogelijkheden om samen iets tofs op te zetten? Ik help je er graag bij!

Zelf ben ik altijd wel met iets bezig en ik word erg enthousiast als ik weer iets kan ondernemen binnen een tof project! Mijn passies liggen binnen de kunst-& cultuur sector, maar voor een duurzaamheidsproject of leuke sportactiviteit ben ik ook altijd aan.

Binnen het project Next Up kunnen jongeren in een relatief korte periode grote stappen maken op het gebied van zelfontwikkeling door te kijken waar hun talenten liggen en daar iets mee te doen voor een ander. Ik hoop een positieve invloed te kunnen hebben op dit proces door middel van ondersteuning tijdens een leuke activiteit of tof project.

Volg mij ook op Insta!

Meet the team

ROSA
Coach

Assia
Coach

Chaimae
Coach

BAS
Projectleider

SAM
Coach

JASMIJN
Coach

SARA
Coach

MARTINE
Coach

KIM
Coach