Lotte

Next Up Coach
Hi, mijn naam is Lotte en ik ben werkzaam als jongerenwerker binnen Next Up in Tilburg en omstreken. Kun jij ondersteuning gebruiken bij het realiseren van een tof project en durf je net zo groots te dromen als ik? Wellicht ben ik dan de persoon die je zoekt!

Misschien herken je jezelf hier wel in: je hebt een tof idee maar weet niet hoe je dit tot uitvoering moet brengen of vind het spannend om bepaalde stappen alleen te zetten.

Geen probleem, neem contact op met mij en we gaan rustig zitten om jouw idee samen onder de loep te nemen! Nou ja.. Niet te rustig want mijn kwaliteiten liggen vooral bij sport, koken, en verbinden, kortom actief samen bezig zijn.

Meet the team

ROSA
Coach

Assia
Coach

Chaimae
Coach

BAS
Projectleider

SAM
Coach

JASMIJN
Coach

SARA
Coach

MARTINE
Coach

KIM
Coach