MAX

Next Up Coach

Hey! Mijn naam is Max en ik ben werkzaam als jongerenwerker bij Next Up in Tilburg.

Het allerbelangrijkste vind ik dat jij jezelf kan zijn en dat je iets doet waar je gelukkig van wordt. Bij mij is dat het werken met jongeren aan hun dromen. Want ik geloof dat alles mogelijk is, zolang je er maar zelf in gelooft. Ikzelf droom van een wereld waar iedereen zichzelf kan zijn, ongeacht je geaardheid, gender, cultuur of huidskleur. En om hier mijn steentje aan bij te dragen ben ik een podcast begonnen genaamd: ‘Samen uit de Kast’ waar elke aflevering een coming out verhaal centraal staat.

Volg mij ook op Insta!

Meet the team

WESSEL
Coach

ROSA
Coach

JEFF
Coach

ASSIA
Coach

IRIS
Coach

BRAM
Coach

MAX
Coach

RUUD
Coach

Chaimae
Coach

BAS
Projectleider

SAM
Coach

JASMIJN
Coach

SARA
Coach

MARTINE
Coach

Perry
Coach

KIM
Coach