Olmer

Next Up Coach
Ik ben Olmer Steegh, jongerenwerker bij het project Next Up binnen R-Newt. Zit jij al een tijd met een idee maar weet je niet hoe je die kan uitvoeren? Of heb je hier hulp bij nodig? Neem gerust met mij contact op!

Veel jongeren hebben het vaak met hun vrienden en omgeving over mooie ideeën, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Misschien herken jij dit ook? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help je graag om samen jouw idee werkelijkheid te laten worden! Het woord onmogelijk staat niet in mijn woordenboek, denk groot en kom met je ideeën naar mij! Mijn kwaliteiten zitten in muziek, kunst en cultuur, toneel en verbinden van mensen.

Ik zie Next Up als een bijzonder project. Dat verbindend, duurzaam, creatief en talentvol is. En daarom help ik graag jou om deze ervaring te beleven. Ook als je met iets anders zit of even lekker wilt kletsen, tik mij gerust aan en dan maken we even kennis.

Volg mij ook op Insta!

Meet the team

JOLIJN
coach

ROSA
Coach

Olmer
Coach

MARTINE
Coach

RUUD
Coach

JEROEN
Projectleider

BAS
Coach

SAM
Coach

JORDY
Projectleider

DENNY
Coach

GUUS
Coach

AYNES
Coach

CRISTIAN
Coach

KIM
Coach

LOLA
Coach