De Award

Looptijd: 3-6 maanden

Ken jij jongeren of ben jij tussen de 14 en 24 jaar en wil jij leuke dingen doen en werken aan jouw toekomst? Meld je aan voor het traject van MDT De Award!

R-Newt/Next Up werken samen met MDT De Award. The International Award for Young People – The Netherlands
MDT De Award stimuleert jongeren om zichzelf te ontwikkelen door groots te dromen, te groeien door de ervaringen die worden opgedaan en door te leren en helpen van andere jongeren.
wat ga je doen?
Je gaat aan de slag met 4 verschillende onderdelen. In totaal ben je op 3 onderdelen 3 uurtjes in de week bezig. Om je hiermee te helpen krijg je een Award begeleider toegewezen die jou ondersteund in het behalen van jouw doelen en als afsluiter ga je op expeditie!
onderdelen:
Talentontwikkeling – Ontdek je talent en leer iets nieuws! (1 uur per week)
Denk aan het leren van een nieuwe taal, het leren bespelen van een muziekinstrument, je computer skills verbeteren, alles kan en alles mag!
Sport – Kom minimaal 1 uur per week in beweging!
Verleg je grenzen en haal het beste uit jezelf! Kies je eigen sport waarin jij je wilt ontwikkelen. Van hardlopen tot fitness, van yoga tot kickboksen, jij bepaalt je eigen tempo en je eigen doelen!
Vrijwilligerswerk – Zet jouw skills in om andere te helpen! (1 uur per week)
Altijd al gek op dieren geweest? Loop mee in een dierenpension of heb je juist verstand van technologie? Dan kun je bijvoorbeeld ouderen leren hoe ze het moet gebruiken. Kijk naar jou eigen interesses en zet jezelf in om andere hiermee te helpen!
Expeditie – afsluiter
Onder begeleiding van je Award begeleider ga je drie dagen en 2 nachten op expeditie in de natuur! Je bepaalt van begin tot eind hoe jouw expeditie eruit gaat zien. Leer hoe je je eigen eten maakt, hoe je een tent opzet, leer samenwerken en op elkaar vertrouwen! Denk aan locaties zoals de Ardennen, Loonse en Drunense duinen, Texel etc.
Meer info? Check de website:
Voor vragen en aanmeldingen ben ik altijd te bereiken! 😊
0620076049 of aynes@r-newt.nl
Projectbegeleider vanuit R-Newt: Aynes