Financiën

Hoe moeten de financiën?

De financiën, een belangrijk onderdeel van jullie project. Zo weet je dat (bijna) alles geld kost, van attributen, benodigdheden tot aan wat te eten of drinken tijdens de uitvoering van jullie dienst of product. Om de financiën zo overzichtelijk mogelijk te houden maak je een begroting. De begroting is

hieronder terug te vinden, de begroting kan dienen als tool. Na het invullen van de begroting lever je deze in bij je coach. Zij keuren hem goed en kijken met je mee.

Hoeveel budget hebben we?

Het unieke aan Next Up en jullie inzet is het persoonlijke budget dat jullie ontvangen. Per persoon heb je €150 euro budget; zit je in een groepje van 4 personen? Tel uit je winst, hiermee is echt veel mogelijk! Mits je ook goed kan laten zien hoeveel uur je per persoon hebt besteed aan het project. Dit overleg je met je coach. Blijken jullie meer nodig te hebben, laat de begroting dat zien en heb je daar een goede reden voor? Dan kun je dit bij je coach aanvragen.

Hoe betalen we dan?

Je kunt op twee manieren betalen:

  • Met de pinpas van je coach.
  • Op factuur van een bedrijf met KVK nummers. * let op, hiervoor heb je gegevens nodig, die je weer kunt krijgen bij je coach nadat je begroting is goedgekeurd.

Wat kan NIET?

  • Voorschieten! Wij kunnen je niet terugbetalen als je zelf iets koopt.
  • Online bestellen! Dus ook niet zelf afrekenen en dan bij ons terugvragen!

Begroting maken

Download Begroting Maken (Word bestand)