Rody

Next Up Coach

Yo! Ik ben Rody. Ik werk bij R-Newt als jongerenwerker en ben projectcoach binnen het Next Up-project. 

Wil jij graag iets voor een ander doen, maar weet je nog niet hoe je dat moet organiseren? Of heb je een plekje nodig om jouw idee uit te werken? Bij mij kan je terecht voor vragen over dit project en als je een hulp nodig hebt om jouw idee te realiseren.

Mijn passies zijn muziek maken, teksten schrijven en gamen. Hiervoor kan je altijd bij mij terecht, maar natuurlijk maakt het niet uit wat je graag wilt doen. Het toffe aan Next Up is dat iedereen lekker creatief aan de slag kan en dat je anderen ontmoet met dezelfde interesses of juist iemand die jouw idee versterkt met andere specialiteiten dan je eigen.

Meet the team

JOLIJN
coach

ROSA
Coach

RODY
Coach

MARTINE
Coach

RUUD
Coach

JEROEN
Projectleider

BAS
Coach

SAM
Coach

JORDY
Projectleider

DENNY
Coach

GUUS
Coach

AYNES
Coach

ROBIN
Coach

KIM
Coach

LOLA
Coach