ROSA – NEXT UP COACH

Mijn naam is Rosa, en ik ben sinds juni werkzaam als jongerenwerker binnen het Next Up-project in Tilburg en omstreken. 

Als je vragen hebt, een tof idee hebt dat je verder uit zou willen werken, of je wil simpel gezegd gewoon even sparren: ik ben er voor je. Vervolgens ben ik er om je te ondersteunen zodat je je idee straks helemaal zelf tot een werkelijk vet Next Up-project kan realiseren. 

Mijn passies liggen op het gebied van gamen, muziek en kunst & cultuur, daar word ik echt enthousiast van. De kansen die Next Up met zich meebrengt voor jongeren en de creativiteit die hier op los kan worden gegooid, maakt het voor mij bijzonder. De positieve benadering en het denken in mogelijkheden in plaats van problemen sluit eveneens aan bij mij aan als persoon.

Meet the team

JOLIJN
coach

ROSA
Coach

RODY
Coach

MARTINE
Coach

RUUD
Coach

JEROEN
Projectleider

BAS
Coach

SAM
Coach

JORDY
Projectleider

DENNY
Coach

GUUS
Coach

AYNES
Coach

ROBIN
Coach

KIM
Coach

LOLA
Coach