Sam

Next Up Coach

Ik ben Sam Nieuwenhuijse, jongerenwerker bij R-Newt binnen het project Next Up! Heb je als jongeren een leuk idee voor een project of activiteit die je graag voor een ander zou willen doen, dan kun je bij mij aankloppen en dan kijk ik met je mee hoe we dat kunnen waarmaken!

In de samenleving wordt tegenwoordig vaak gefocust op wat er niet kan in plaats van wat er wel kan. Ik kan me bij dit project richten op de talenten van jongeren en vooral op wat de jongere wél kan. Dit geeft mij veel energie om op deze manier aan de slag te gaan met jongeren. Door deze positieve insteek merk ik ook dat jongeren echt stappen kunnen maken in hun ontwikkeling.

Jongeren kunnen in een relatief korte periode iets moois betekenen voor zichzelf, maar ook vooral voor een ander. Bij dit project staat het centraal dat je er zelf iets van leert en hiermee iets kunt betekenen voor de ander. Dit vind ik een heel mooi uitgangspunt van het project.

Volg mij ook op Insta!

Meet the team

WESSEL
Coach

ROSA
Coach

JEFF
Coach

ASSIA
Coach

IRIS
Coach

BRAM
Coach

MAX
Coach

RUUD
Coach

Chaimae
Coach

BAS
Projectleider

SAM
Coach

JASMIJN
Coach

SARA
Coach

MARTINE
Coach

Perry
Coach

KIM
Coach