SARA

Next Up Coach

Hallo! Mijn naam is Sara en ik ben werkzaam als jongerenwerker bij het project Next Up in Dordrecht. Wil je graag iets leuks doen voor jezelf? Vind je het leuk om andere te helpen? Of heb je andere toffe creatieve ideeën! Dan help ik jou daar graag bij.

 

Ik geniet ervan om creatief bezig te zijn en word enthousiast als ik anderen kan helpen bij hun creativiteit. Zelf word ik blij van dans, cultuur en kunst. Als coach bij Next Up vind ik het altijd leuk om aan de slag te gaan met nieuwe projecten! Heb jij hulp nodig bij een leuk idee die je hebt of wil je jezelf verder ontwikkelen op persoonlijk gebied?

Neem dan contact met mij op en samen zorgen we ervoor dat we een leerzaam en onvergetelijke project opzetten!

Meet the team

WESSEL
Coach

ROSA
Coach

JEFF
Coach

ASSIA
Coach

IRIS
Coach

BRAM
Coach

MAX
Coach

RUUD
Coach

Chaimae
Coach

BAS
Projectleider

SAM
Coach

JASMIJN
Coach

SARA
Coach

MARTINE
Coach

Perry
Coach

KIM
Coach