Wessel

Next Up-coach

Ik ben Wessel, een gepassioneerde skateboarder, graffitikunstenaar en diskjockey.

Mijn leven draait om het verkennen van nieuwe mogelijkheden op mijn skateboard, het creëren van levendige graffiti kunstwerken en het betoveren van de dansvloer met mijn muziek. Als jongerenwerker bij Next Up help ik jongeren om hun persoonlijke ambities en drijfveren te ontdekken en te ontwikkelen.

Ik geloof dat passies samenkomen en leiden tot ongekende mogelijkheden en ik ben vastberaden om jonge geesten te inspireren om hun dromen na te jagen en hun eigen paden te smeden.

 

Volg mij ook op Insta!

Meet the team

WESSEL
Coach

ROSA
Coach

JEFF
Coach

ASSIA
Coach

IRIS
Coach

BRAM
Coach

MAX
Coach

RUUD
Coach

Chaimae
Coach

BAS
Projectleider

SAM
Coach

JASMIJN
Coach

SARA
Coach

MARTINE
Coach

Perry
Coach

KIM
Coach