alicia

Next Up-coach
Hoi hoi! Mijn naam is Alicia en ik ben jongerenwerker bij R-Newt, waaronder voor Next Up. Lijkt het jou leuk om toffe en creatieve ideeën waar te maken? En doe je graag iets voor een ander? Kom dan bij mij langs en dan zullen we hier samen over sparren!

Ik vind het belangrijk dat jongeren hun talenten inzien en ontwikkelen en help ze daar graag bij. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen talenten en kwaliteiten. Hier bij Next Up mag jij iedereen laten zien wat jij in huis hebt. Bij mij is niks gek, wil jij graag taarten bakken met ouderen of kleding ontwerpen met wat vrienden? Dan zorgen we daar samen voor!

Ik heb zelf tijdens mijn eerste stage bij R-Newt een Next Up-project opgezet waarbij ik een graffitiworkshop en een high tea had georganiseerd en dit is heel leuk uitgepakt.

Meet the team

WESSEL
Coach

ROSA
Coach

JEFF
Coach

ASSIA
Coach

IRIS
Coach

BRAM
Coach

MAX
Coach

RUUD
Coach

Chaimae
Coach

BAS
Projectleider

SAM
Coach

JASMIJN
Coach

SARA
Coach

MARTINE
Coach

KIM
Coach