ASSIA

Next Up-coach

Hee! Mijn naam is Assia en ik ben een jongerenwerker bij Next Up. Ik draag met trots mijn steentje bij aan de maatschappij. Mijn passie ligt in het ondersteunen en begeleiden van jongeren en ik heb de geweldige kans gekregen om dat te doen binnen de inspirerende organisatie Next Up.

Ik vind het geweldig om jongeren te helpen bij het organiseren van activiteiten. Het geeft me vreugde om te zien hoe ze zich ontwikkelen, zelfvertrouwen opbouwen en waardevolle vaardigheden leren tijdens het plannen en uitvoeren van evenementen.

Of het nu gaat om een workshop, een community-project of een creatieve bijeenkomst, ik geniet ervan jongeren te begeleiden bij elke stap van het organisatieproces. Samen brainstormen we over ideeën, stellen we doelen en werken we nauw samen om een succesvol evenement neer te zetten.

 

Volg mij ook op Insta!

Meet the team

WESSEL
Coach

ROSA
Coach

JEFF
Coach

ASSIA
Coach

IRIS
Coach

BRAM
Coach

MAX
Coach

RUUD
Coach

Chaimae
Coach

BAS
Projectleider

SAM
Coach

JASMIJN
Coach

SARA
Coach

MARTINE
Coach

Perry
Coach

KIM
Coach