Jeff

Next Up-coach

Mijn naam is Jeff Markusse en ik ben verheugd om me aan jullie voor te stellen als Next Up-coach. Als liefhebber van fantasy, larp, gaming en Dungeons & Dragons, ben ik altijd op zoek naar nieuwe avonturen en het uitbreiden van mijn kennis. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik me op veel verschillende plekken thuis voel.

Naast mijn passie voor games en fantasiewerelden, ben ik ook een fervent liefhebber van muziek. Hoewel ik van diverse genres hou, kun je me meestal vinden bij rock- en metal concerten, waar ik helemaal op kan gaan in de energie en emotie van de muziek.

Als Next Up-coach wil ik mijn enthousiasme en ervaringen graag delen om anderen te helpen groeien en om nieuwe hoogtes te bereiken. Of het nu gaat om het ontdekken van nieuwe spellen, het creëren van boeiende verhalen of het vinden van jouw eigen unieke talenten, ik sta klaar om je te begeleiden en te inspireren.

Laten we samen op avontuur gaan en de grenzen van onze verbeelding verkennen. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen te werken!

Volg mij ook op Insta!

Meet the team

WESSEL
Coach

ROSA
Coach

JEFF
Coach

ASSIA
Coach

IRIS
Coach

BRAM
Coach

MAX
Coach

RUUD
Coach

Chaimae
Coach

BAS
Projectleider

SAM
Coach

JASMIJN
Coach

SARA
Coach

MARTINE
Coach

Perry
Coach

KIM
Coach