Martine – Next Up Coach

Hé. Ik ben dus Martine. Soms heb ik 1000 hobby’s en soms 0. Dat komt omdat ik het onwijs tof vind iedere keer iets nieuws te ontdekken of te doen. Als Next Up-coach probeer ik dat ook uit te dragen en iedereen te stimuleren dingen te doen die zij echt tof vinden. En als je daarmee óók nog eens iets kan betekenen voor een ander, is dat natuurlijk helemaal dikke prima. Iets met samen de wereld verbeteren ofzo.

Als Next Up-coach ga ik geen uitdaging uit de weg. Ik zal er alles aan doen wat ik kan om jou te laten slagen in je ideeën. Dat is het mooie van Next Up; het geeft jou de vrijheid en handvatten een positieve impact te maken op jezelf en jouw omgeving. Weet je het nog niet zo goed maar wil je wel graag iets voor een ander doen? Of ben je juist héél erg goed in iets maar weet je niet zo goed hoe je dat talent in kan zetten voor een ander? We denken graag met je mee!

Volg mij ook op Insta!

Meet the team

WESSEL
Coach

ROSA
Coach

JEFF
Coach

ASSIA
Coach

IRIS
Coach

BRAM
Coach

MAX
Coach

RUUD
Coach

Chaimae
Coach

BAS
Projectleider

SAM
Coach

JASMIJN
Coach

SARA
Coach

MARTINE
Coach

Perry
Coach

KIM
Coach