Held van jouw eigen verhaal

Looptijd: doorlopend
Dordrecht

Ben jij een Black Mage, Paladin of juist een Bard?

Ontdek jezelf, wat je ware krachten zijn, wat je dromen en doelen zijn en hoe je jouw eigen verhaal tot stand kan gaan brengen! Centraal hierin staat persoonlijke groei, identiteit, het creëren van overzicht en het opheffen van blokkades. 

Door middel van een dynamisch verhaal ontwikkel je jouw eigen personage gebaseerd op jezelf met behulp van twaalf classes. Met behulp daarvan gaan we ook op zoek naar jouw abilities: dus jouw kwaliteiten, uitdagingen, valkuilen en allergieën.

Leer hoe je je doelen en dromen in kaart kan brengen en hoe je het overzicht kan behouden in een wereld waarin we constant geprikkeld worden: het toe-eigenen van jouw verhaal. Tijdens deze creatieve reis worden er voortdurend bruggen gebouwd tussen de verbeelding en het vinden naar de toepassing in het dagelijks leven, waarna het tastbaar en bruikbaar wordt. 

Als eindopdracht brengen we alles samen en ontvang je jouw eigen character sheet in hoge kwaliteit als booklet, gepaard met een afbeelding van jouw personage in speelkaart-formaat en een 3D-geprint figuurtje als aandenken en versterking van jouw held in beeld gebracht!

Wil je meer weten of meedoen? Stuur dan een berichtje aan cris@r-newt.nl of DM Cris op instagram.

Projectbegeleider vanuit R-Newt: Cristian