Workshop Elektronische muziek

Looptijd:

Heb je altijd al je eigen dance track willen produceren of ben je nieuwsgierig naar hoe je je eigen elektronische muziek kunt maken maar heb je nog geen idee waar te beginnen?

In samenwerking met Willem Twee studio’s organiseren we een cursus van 12 weken waar je leert werken met software maar ook de kneepjes van het vak met de bijzondere collectie synthesizers en instrumenten in Willem Twee studios in Den Bosch, waar al veel grote namen binnen de techno en elektronische scene hebben gewerkt.

De cursus zal worden gegeven door verschillende professionals uit het vak. Die je leren werken met software, verschillende hardware, het mixen van je eigen track en hoe je dit naar het podium kunt brengen.

De lessen vinden elke maandag plaats om 19:30 van 13 maart t/m 29 mei. Daarnaast is er een afsluiting waar je jouw nieuwe vaardigheden kunt laten horen aan vrienden en familie.

Ben jij tussen de 18 en 27 jaar en heb je nooit echt de mogelijkheid gehad jezelf hierin te ontwikkelen maar wel altijd al de droom gehad eens aan de knoppen te kunnen draaien en eigen beats en sounds te maken? Stuur dan je motivatie op via mail naar rosavanrooy@gmail.com voor 24 februari. Kennis van elektronische muziek is niet nodig wel wordt er verwacht dat je gemotiveerd bent. Het wordt een super toffe tijd waarin je veel leert maar ook ideeën en kennis met elkaar kunt delen.

Dus aarzel niet en meld je aan.

Projectbegeleider vanuit R-Newt: Rosa