Ruud

Next Up Coach

Hallo! Ik ben Ruud van Oeveren, sinds april werkzaam binnen Next Up, maar al bijna 3 jaar werkzaam in het jongerenwerk. Ik hoop binnen Next Up jouw enthousiasme te ondersteunen, met je mee te denken en dat idee om te zetten naar iets moois voor een ander.

Ik ben altijd bezig met het opzetten en creëren van nieuwe mogelijkheden om een positieve impact te hebben op de mensen om mij heen. Dit zet ik ook in in mijn werk, er zijn voor elkaar maar ook kritisch durven zijn naar hoe tijden veranderen en wij ook constant mee moeten veranderen. Daarnaast ben ik een outdoor sportliefhebber en een natuurliefhebber, dus alles wat daar mee te maken heeft pak ik direct op!

Next Up is een bijzonder project omdat het jongeren een kans maar ook de vrijheid geeft om zelf verantwoordelijk te zijn voor de impact die ze kunnen creëren. Het gaat echt om jongeren die iets betekenen voor andere jongeren. Iets doen voor een ander!

Meet the team

JOLIJN
coach

ROSA
Coach

Olmer
Coach

MARTINE
Coach

RUUD
Coach

Lotte
Coach

BAS
Coach

SAM
Coach

JASMIJN
Coach

DENNY
Coach

GUUS
Coach

AYNES
Coach

CRISTIAN
Coach

KIM
Coach

LOLA
Coach