Workshop Elektronische muziek

Ben jij tussen de 18 en 27 jaar, geïnteresseerd in elektronische muziek en nieuwsgierig hoe een (eigen) dance track tot stand komt? Lees dan snel verder!

Next Up en het Digitaal Atelier van Huis73 organiseren in samenwerking met de wereldberoemde Willem Twee Studios een cursus waarin je leert om zelf elektronische muziek te maken. In deze te gekke studio’s in Den Bosch, waar al veel grote namen uit de techno en elektronische scene hebben gewerkt, leren verschillende professionals je de kneepjes van het vak. Natuurlijk heb je hierbij de bijzondere collectie synthesizers en instrumenten van de Willem Twee Studios tot je beschikking. Naast dat je aan de slag gaat met de hardware, leer je ook alles over de software, het mixen van je eigen track en hoe je dit naar het podium kunt brengen.

De cursus vindt vanaf maandag 14 februari iedere week plaats om 19:30 uur en bestaat uit 12 lessen. Gelijktijdig krijg je de mogelijkheid om elke week samen te komen met andere deelnemers en aan je eigen producties te werken in het Digitaal Atelier van Huis73.

Aan het eind van de cursus is er een afsluiting waar je jouw nieuwe vaardigheden kunt presenteren aan vrienden en familie!

Klinkt dit als muziek in je oren? Mail dan vóór 4 februari je motivatie naar rosa@r-newt.nl en wie weet sta jij binnenkort je eigen beats en sounds te maken!

Omdat we het belangrijk vinden dat je als deelnemer niet alleen iets komt halen, maar ook komt brengen, vragen we je om met hetgeen dat je tijdens deze cursus leert, iets terug te doen voor de community. Dit mag van alles zijn… Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een workshop of een optreden. We zien lezen graag in je motivatiebrief wat jouw ideeën zijn!

Kennis van elektronische muziek is niet nodig wel wordt er verwacht dat je gemotiveerd bent.

Meer nieuws:

Performance-avond Art-Gang X Next Up @ WORM Rotterdam

Performance-avond Art-Gang X Next Up @ WORM Rotterdam

De Art-Gang organiseert vanaf 29 november haar tweede expositie. Zo’n 15 jongeren laten in WORM (Boomgaardsstraat 71, Rotterdam) hun werk zien, van haakwerk tot tekeningen, muziek, video, digitaal werk en nog veel meer. De jongeren laten zien wat ze interesseert en...

Bij de GSA mag je zijn wie je bent

Bij de GSA mag je zijn wie je bent

In een ideale wereld moet je als leerling altijd kunnen zijn wie je bent, welke seksuele geaardheid of genderidentiteit je ook hebt. En geaccepteerd worden, zonder dat je je hoeft te schamen of verantwoorden. Of gepest/uitgesloten te worden. Helaas is de realiteit...

Meld je aan voor Goirle Bivak

Meld je aan voor Goirle Bivak

Welkom bij de Goirle Bivak! De Goirle Bivak is een initiatief vanuit Leandro, een Next Up-deelnemer uit Goirle. Wat is nu precies een Bivak? Een Bivak is een training gericht op defensie waarbij je leert functioneren, communiceren en opereren binnen jouw groepje. Waar...