Workshop Elektronische muziek

Ben jij tussen de 18 en 27 jaar, geïnteresseerd in elektronische muziek en nieuwsgierig hoe een (eigen) dance track tot stand komt? Lees dan snel verder!

Next Up en het Digitaal Atelier van Huis73 organiseren in samenwerking met de wereldberoemde Willem Twee Studios een cursus waarin je leert om zelf elektronische muziek te maken. In deze te gekke studio’s in Den Bosch, waar al veel grote namen uit de techno en elektronische scene hebben gewerkt, leren verschillende professionals je de kneepjes van het vak. Natuurlijk heb je hierbij de bijzondere collectie synthesizers en instrumenten van de Willem Twee Studios tot je beschikking. Naast dat je aan de slag gaat met de hardware, leer je ook alles over de software, het mixen van je eigen track en hoe je dit naar het podium kunt brengen.

De cursus vindt vanaf maandag 14 februari iedere week plaats om 19:30 uur en bestaat uit 12 lessen. Gelijktijdig krijg je de mogelijkheid om elke week samen te komen met andere deelnemers en aan je eigen producties te werken in het Digitaal Atelier van Huis73.

Aan het eind van de cursus is er een afsluiting waar je jouw nieuwe vaardigheden kunt presenteren aan vrienden en familie!

Klinkt dit als muziek in je oren? Mail dan vóór 4 februari je motivatie naar rosa@r-newt.nl en wie weet sta jij binnenkort je eigen beats en sounds te maken!

Omdat we het belangrijk vinden dat je als deelnemer niet alleen iets komt halen, maar ook komt brengen, vragen we je om met hetgeen dat je tijdens deze cursus leert, iets terug te doen voor de community. Dit mag van alles zijn… Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een workshop of een optreden. We zien lezen graag in je motivatiebrief wat jouw ideeën zijn!

Kennis van elektronische muziek is niet nodig wel wordt er verwacht dat je gemotiveerd bent.

Meer nieuws:

Winnaars Pitch Night #6 bekend

Winnaars Pitch Night #6 bekend

Photo throwback van de Pitch Night vorige week! Wat een toffe en inspirerende avond was het. Zoveel energie, zoveel goede ideeën! De jury had het moeilijk, maar uiteindelijk waren dit de gelukkige winnaars: 💥 1000 euro voor Max - Podcast samen uit de kast 💥 750 euro...

120 middelbare scholieren volgen media-workshopdag

120 middelbare scholieren volgen media-workshopdag

Bijna 120 middelbare scholieren die leren filmen, fotograferen en websites maken?! Dat was de setting voor de media-workshopdag die het team van Next Up heeft georganiseerd op 1 februari. Diverse groepen jongeren uit VWO 4 van het Stedelijk Dalton Lyceum in Dordrecht...

Next Up your life skills

Next Up your life skills

Next up: your life skills is een project waarbij een team van jongeren onder begeleiding van jongerenwerkers een serie gaan maken over life skills. Het is niet voor iedereen van zelfsprekend dat ze life skills leren van hun ouder(s), verzorger(s) en- of voogd. Next...