De Coaches

Jahoor, hier zijn we dan. Jullie hoogstpersoonlijke coaches!

Ieder groepje krijgt een eigen coach toegewezen, waarbij je met al je vragen terecht kunt. Hieronder stellen we ons even kort voor en vinden jullie onze contactgegevens. Tot snel!

Coach Bas | 06 24634976, bas@r-newt.nl

Ik ben Bas en vanuit Next Up motiveer en coach ik jongeren en partners om met ons een project te starten. Daarbij kijk ik vaak naar het talent van de jongeren en hoe ze dit binnen een project kunnen inzetten om iets voor een ander te betekenen.

Iedereen heeft een talent en het mooie is dat je dat binnen een Next Up-project kan ontdekken of verder ontwikkelen. De één kan goed voetballen, de ander is een held in organiseren: iedereen heeft iets en zolang jij iets voor een ander wil doen, denk ik graag met je mee over wat en hoe je dit kan doen, zodat we een vet project kunnen neerzetten waaraan jij en anderen veel plezier beleven.

Ik zie Next Up echt als een kans die je niet aan je voorbij moet laten gaan. Want het is toch best bijzonder dat je door jouw deelname aan Next Up direct iets voor jezelf en een ander kan betekenen? Vanuit Next Up bieden we begeleiding en de nodige middelen zodat het project waar je aan deelneemt of zelf organiseert een onvergetelijke ervaring wordt. Dus twijfel niet om met mij of een andere Next Up coach contact op te nemen om te kijken wat jij kan doen en waarin jij je skills kan vergroten!

Coach Cristian | 06 83656744, cris@r-newt.nl, @cristiansidewalker

Hallo daar! Mijn naam is Cristian (zonder H) en ik geloof dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn en dat begint bij jouw passie en talent! Samen met collega’s ontwikkel ik toffe programma’s en activiteiten om zoveel mogelijk aan te sluiten op de digitale leefwereld waar we ons veelal in bevinden.

Mijn hobbies zijn gamen, dansen en het schrijven van verhalen en gelukkig kan ik daar vanuit mijn werk veel mee doen! Ik geloof dat je moet kiezen voor zaken in het leven die je energie geven en die een glimlach op je gezicht zetten: je moet namelijk zelf altijd de slingers ophangen!

Mocht je ideeën hebben om jouw hobby of passie om te zetten naar iets positiefs? Stuur ons dan een appje naar het algemeen nummer, of mij direct via 06 83 65 67 44. Stay awesome en tot snel!

Coach Guus | 06 57878276, guus@r-newt.nl, @guus.rnewt

Ik ben Guus en werk sinds november 2020 voor Next Up. Afgelopen jaren heb ik zelf sociale, groene en creatieve projecten opgezet en merkte ik dat ik heel veel energie krijg van nieuwe ideeën en mensen verbinden. Dus ik help je heel graag op weg om ook jouw dromen waar te maken. Heb je vragen of mooie ideeën, ik denk graag met je mee.

Zelf vind ik Next Up echt een prachtige kans om nieuwe dingen te ontdekken, nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe skills te leren. En helemaal mooi: of je nu aanhaakt bij een bestaand initiatief of zelf iets moois bedenkt, je maakt de stad en het leven van anderen sowieso een stukje mooier.

Ik ga met veel enthousiasme aan de slag met positieve projecten. Mijn eigen expertises liggen vooral op het gebied van Kunst & Cultuur, Duurzaamheid, Kleding, Sociaal Ondernemen, Vormgeven, Creativiteit en Identiteit. Maar ook daarbuiten help ik je graag verder.

Coach Lola | 06 42945306, lola@r-newt.nl, @lola.rnewt

Mijn naam is Lola, ik ben sinds november werkzaam als jongerenwerker bij R-Newt binnen het project Next-Up in Dordrecht. Heb je een leuk idee, wil je iets voor een ander doen of kijken naar verschillende mogelijkheden om samen iets tofs op te zetten? Ik help je er graag bij!

Zelf ben ik altijd wel met iets bezig en ik word erg enthousiast als ik weer iets kan ondernemen binnen een tof project! Mijn passies liggen binnen de kunst-& cultuur sector, maar voor een duurzaamheidsproject of leuke sportactiviteit ben ik ook altijd aan.

Binnen het project Next-Up kunnen jongeren in een relatief korte periode grote stappen maken op het gebied van zelfontwikkeling door te kijken waar hun talenten liggen en daar iets mee te doen voor een ander. Ik hoop een positieve invloed te kunnen hebben op dit proces door middel van ondersteuning tijdens een leuke activiteit of tof project.

Coach Martine | 06 20251287, martine@r-newt.nl, @martinernewt

Hé. Ik ben dus Martine. Soms heb ik 1000 hobbies en soms 0. Dat komt omdat ik het onwijs tof vind iedere keer iets nieuws te ontdekken of te doen. Als Next Up coach probeer ik dat ook uit te dragen en iedereen te stimuleren dingen te doen die zij echt tof vinden. En als je daarmee óók nog eens iets kan betekenen voor een ander, is dat natuurlijk helemaal dikke prima. Iets met samen de wereld verbeteren of zo.

Als Next Up coach ga ik geen uitdaging uit de weg. Ik zal er alles aan doen wat ik kan om jou te laten slagen in je ideeën. Dat is het mooie van Next Up; het geeft jou de vrijheid en handvatten een positieve impact te maken op jezelf en jouw omgeving. Weet je het nog niet zo goed maar wil je wel graag iets voor een ander doen? Of ben je juist héél erg goed in iets maar weet je niet zo goed hoe je dat talent in kan zetten voor een ander? We denken graag met je mee!

Coach Ruud | 06 83023637, ruud@r-newt.nl

Hallo! Ik ben Ruud, al bijna 4 jaar werkzaam in het jongerenwerk. Ik hoop binnen Next Up jouw enthousiasme te ondersteunen, met je mee te denken en dat idee om te zetten naar iets moois voor een ander.

Ik ben altijd bezig met het opzetten en creëren van nieuwe mogelijkheden om een positieve impact te hebben op de mensen om mij heen. Dit zet ik ook in in mijn werk, er zijn voor elkaar maar ook kritisch durven zijn naar hoe tijden veranderen en wij ook constant mee moeten veranderen. Daarnaast ben ik een outdoor sportliefhebber en een natuurliefhebber, dus alles wat daar mee te maken heeft pak ik direct op!

Next Up is een bijzonder project omdat het jongeren een kans maar ook de vrijheid geeft om zelf verantwoordelijk te zijn voor de impact die ze kunnen creëren. Het gaat echt om jongeren die iets betekenen voor andere jongeren. Iets doen voor een ander!